HH Auto Travnik
Aktuelno

Dstore vam nudi: Kupite Samsung Galaxy A30s, idealan smartphone srednje kategorije

Kompanija Dstore svojim kupcima u prilici je ponuditi Samsung Galaxy A30s. Sa A serijom mobitela, Samsung je na najbolji način pokrio 2019. godinu smartphone-ima srednje klase.

Navedeni model privukao je pažnju odličnim dizajnom, velikim zaslonom i velikim kapacitetom baterije. A30s svom vlasniku nudi tri zadnje (5, 25 i 8MP) kamere, kao i prednju od 16MP. Foto testovi su dali izuzetno dobre rezultate, posebno u uslovima dnevne svjetlosti. Naglašene boje i dinamički raspon glavni su aduti fotografija na ovom modelu. Video se snima u Full HD rezoluciji.

Kapacitet baterije od 4000 mAh u kombinaciji sa nešto nižom rezolucijom ekrana umogućit će vam rijetko viđenu izdržljivost baterije, barem što se tiče smartphone-a novije generacije.

Galaxy A30s dolazi sa 64 GB interne memorije, a za one koji uspiju popuniti kapacitet, postoji opcija proširenja istog uz Micro SD karticu.

Kada bi podvukli crtu, najveća mana navedenog modela je slabija rezolucija ekrana, dok A30s svojim kupcima može ponuditi mnoge prednosti kao što su odličan dizajn, prostran zaslon, pristojne performanse i slično.

Samsung Galaxy A30s možete kupiti u jednoj od poslovnica Dstore. Podsjetimo, ova kompanija ima svoje prodavnice u Travniku, Docu na Lašvi, Novom Travniku, Turbetu, Bugojnu, Jajcu, te Donjem i Gornjem Vakufu.

Agencija DAN