Wednesday, 11 January 2017 15:36

Akcija Jakna za drugoga i u Travniku

Written by
Akcija Jakna za drugoga i u Travniku Akcija Jakna za drugoga i u Travniku photo: Facebook

Inicijativa grupe građana da i u našem gradu pokrenu akciju darivanja jakni i kaputa na društvenim mrežama je naišla na dobar odjek, a od danas je i zvanično pokrenuta.

Travničanin Duško Šećerović, saznao je za sličnu akciju pokrenutu nakon naglog pada temperatura u Zagrebu, te je preko svog Facebook profila pozvao prijatelje da nešto slično pokrenu i ovdje.

"Prepisali smo ideju od Zagrepčana, zaista je prehladno i, nažalost, zaista ima mnogo građana koji trebaju našu pomoć. Zgodna nam se učinila lokacija ispred moje pržionice kafe u Zenjaku, gdje svi građani koji imaju viška jaknu, kaput ili neki topliji zimski odjevni predmet, mogu ga donijeti i ostaviti na ovaj punkt. Nekoliko građana je donijelo svoje stvari koje su im bile nepotrebne, a one su odnesene u roku pola sata, što je najbolji pokazatelj potrebe za toplijim odjevnim predmetima" - izjavio je za Travnicki.INFO Duško Šećerović.

Ovom prilikom pozivamo Travničane da pregledaju svoje ormare i zimske odjevne predmete što prije donesu ispred pržionice kafe "DAS Company" u ulici Zenjak u Travniku (odmah iza prolaza iz ulice Čabruša). 

Vama su nepotrebni, a drugima će zasigurno biti od koristi.

Travnicki.INFO

O nama

Portal Travnicki.INFO je jedan od internet medija Agencije DAN

 

Agencija za promociju DAN

ul. Konatur 2/b 72 270 Travnik

redakcija@dan.ba

+387 (0)61 751 528

 

Travnicki.INFO postoji od: 17.12.2008.

Posljednje dodano:

Facebook stranice: