Sveučilište/Univerzitet Vitez
FIS donirao čarape za sve članove Rukometnog kluba Nova Bila
FIS donirao čarape za sve članove Rukometnog kluba Nova Bila
Sport

FIS donirao čarape za sve članove Rukometnog kluba Nova Bila

Aktivnosti u Rukometnom klubu Nova Bila ne prestaju. Nakon niza realiziranih događanja koja su dovela do ekspresnog porasta broja članova i formiranja selekcije djevojčica, ovog puta članovi kluba dobili su čarape s logotipom kluba koje se doniralo poduzeće FIS Vitez.

Kontinuitet aktivnosti koje provodimo u klubu dovele su do objektivnih činjenica da naš klub broji preko 50 članova, a po prvi put od nastanka kluba imamo i selekciju djevojčica. Uvjeren sam da ćemo sličnim aktivnostima navedenu brojku zadržati, ali i nastaviti povećavati. Hvala poduzeću Fis na ovoj vrijednoj donaciji koji je razveselio sve članove našeg kluba i dodatno ih motivirao za još predanije bavljenje ovim sportom, rekao je Mario Debeljak, predsjednik RK Nova Bila.

Posjetimo, prije nekoliko dana najmlađe članove ovog kluba iznenadila je i posjetila Dajana Maros, poznata fitness trenerica iz Viteza i sa njima odradila trening prilagođen njihovom uzrastu.

Rukometni klub Nova Bila organizirao je i rukometni turnir „Igrajmo rukomet – širimo prijateljstvo“ u kojem je osvojio prvo mjesto, a kapetan kluba Nikola Nevistić proglašen je najboljim strijelcem.

RK Nova Bila