HH Auto Travnik
FOTO: Rukometni klub Nova Bila u dresovima PPD Zagreb
FOTO: Rukometni klub Nova Bila u dresovima PPD Zagreb - photo: RK "Nova Bila"
Sport

FOTO: Rukometni klub Nova Bila u dresovima PPD Zagreb

Rukometni klub Nova Bila od ovog tjedna bogatiji je za jedan komplet dresova. Radi se o dresovima koji su nosili velikani hrvatskog rukometa dok su igrali u PPD Zagreb. Tako će ovi mali „Kauboji“ igrati u dresovima Balića, Kaleba, Šprema, Gojuna, Mandalinića, Mihića, Brozovića, Šebetića, Valčića i drugih.

Dresovi koji su stigli u RK Nova Bila nosili su upravo ovi rukometni velikani.

Zahvaljujemo se članovima Uprave PPD Zagreb što su upravo naše dečke obradovali ovom izuzetnom vrijednom kolekcijom dresova. Sretni smo da je upravno naš klub i naši rukometaši dobili priliku nositi dresove svojih rukometnih idola. Njihov osmijeh na licu najviše govori kolika im je čast nositi ove dresove te će ovo ujedno biti i njihov dodatni motiv za upornije treniranje i bavljenje rukometom. Nastojat ćemo sličnim aktivnostima privući još djece i klub podići na višu razinu“, rekli su iz Uprave RK „Nova Bila“

Zahvaljujemo se direktoru Turističke zajednice KSB/SBK, Miroslavu Matoševiću koji nas je spojio s PPD Zagreb čime smo dobili ovu veoma dragocijenu kolekciju dresova“, dodali su iz Uprave kluba.

Tekst/photo: Rukometni klub “Nova Bila” Travnik