HH Auto Travnik
Aktuelno

Hrvatska bolnica ”Dr. fra Mato Nikolić” Nova Bila zahvalila se novinarima (FOTO)

Hrvatska bolnica ”Dr. fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj danas je bila domaćin doručka sa novinarima.

Mediji koji su pratili aktivnosti ove ustanove pozvani su od strane menadžmenta i uposlenika, a na korektnom izvještavanju u svom obraćanju zahvalio im se direktor ove ustanove, prim. dr. Velimir Valjan.

Danas nemamo nikakav unaprijed isplaniran protokol osim mojih kratkih riječi zahvale, jer želimo da maksimalno uživate na našem prijemu. Svakodnevno pratim vaše medije i do sada niti jednom nisam vidio negativno pisanje ili izvještavanje o bolnici ”Dr. fra Mato Nikolić”. Mislim da smo jedna od rijetkih institucija koja je uspjela održati takav renome i koristim ovu priliku da vam se ponovo zahvalim na svemu što radite za nas. Radujem se druženjima i narednih godina.” izjavio je direktor Hrvatske bolnice ”Dr. fra Mato Nikolić”, prim . dr. Velimir Valjan.

Pratiti rad jedne zdravstvene ustanove, kao što je ova bolnica, s obzirom na to da je i svih  ovih prethodnih godina evidentan napredak, veliko je zadovoljstvo i za novinare, koji mogu u svojim izvještajima plasirati pozitivne informacije o zdravstvenoj zaštiti u SBK. Osim toga, imponuje, i da se cijeni posao medijskih kuća, pa je i danas upriličeni prijem, pokazatelj da se jedna kalendarska godina saradnje završava na obostrano zadovoljstvo, te da je pokazatelj da će se ta saradnja i u narednom periodu nastaviti.

Dio atmosfere pogledajte na našim fotografijama.

 

Travnicki.INFO