Sveučilište/Univerzitet Vitez
Mercator je stigao u Travnik
Mercator je stigao u Travnik - photo: Agencija DAN
Aktuelno

Mercator je stigao u Travnik (VIDEO+FOTO)

Osamnaest novozaposlenih radnika u Travniku će ubuduće na 850 kvadratnih metara prostora u prizemlju hotela “Lipa” dočekivati kupce u novootvorenom prodajnom centru Mercator.

Na ovoj izuzetno atraktivnoj lokaciji kupcima je osiguran jedinstven ugođaj kupovine, veliki asortiman kvalitetnih proizvoda, a sve to uz povoljne cijene i mnoge povlastice za njih.

U prelijepi stari bosanski grad Travnik ulazimo na velika vrata i sigurni smo da ćemo ubuduće biti izuzetno dobre komšije i susjedi. Gradu Travniku poklanjamo našu sasvim novu i jedinstvenu prodavnicu koja u ponudi ima preko 20.000 artikala i već prepoznatljive odjele: pekara sa svježim i mirisnim hljebom i pecivima, gastro odjel sa svježe pripremljenim jelima, raznim delikatesima, tortama i kolačima, odjel svježeg voća i povrća, mesnica sa vrhunskim izborom kvalitetnog mesa, kao i delikatesni odjel sa širokim izborom suhomesnatih i sirnih proizvoda. Prateći svjetske trendove i prehrambene navike, pripremili smo i bogatu ponudu zdrave hrane, uključujući i 100% prirodne proizvode provjerenog kvaliteta Bio Zone. Osim toga, na našim policama je raznovrsna ponuda neprehrambenih artikala, malih kućanskih aparata i ostalih kućnih potrepština. Povodom otvaranja našeg prodajnog mjesta, za naše kupce smo pripremili mnogobrojne akcije, promocije proizvoda, razne popuste i nagrade za najsretnije kupce – izjavio je Ahmet Koštreba, direktor društva Mercator BH.

Travničani su prepoznali pozitivne aktivnosti, te su danas za kratko vrijeme gotovo napunili ovo prodajno mjesto, a više pogledajte u našem videu i fotogaleriji.

Agencija DAN