HH Auto Travnik
Arhiva

Novitet u Sport centru Fara: Treninzi sa ruskim zvonom uz licenciranog trenera iz Njemačke!

U Sport centru Fara svakodnevno je primjetna težnja za unapređenjem usluga prema svojim korisnicima. Jedna takvo unapređenje svakako je i trening sa ‘’kettlbellom’’ poznatijim kao Rusko zvono. Da bi stvar bila još pozitivnija i veća, treninge će voditi licencirani njemački trener Gunther Pirlein.

Rusko zvono je kugla izlivena od gvožđa. Ova kugla posjeduje i ručku, a to je čini kompaktnom i beskompromisnom sportskom spravom. Sa ruskim zvonom moguće je sveobuhvatno popraviti svoju kondiciju.

Polaznici na ovom novitetu biti će raspoređeni u grupama po dvanaest ljudi, a broj grupa ovisit će o interesovanju polaznika za ovu vrstu treninga. Plan je da se treninzi održavaju posebno za muškarce i žene, a muškarci bi trenirali ponedjeljkom i četvrtkom od 18 sati, dok bi žene svoje treninge imale istim danima sat kasnije.

Prva tri termina za sve zainteresovane su besplatna, a članska karta za mjesec dana treninga sa kettlbellom je 40 KM. Termini prva tri termina su: 5., 8. i 12. septembar. Zainteresirani se mogu prijaviti lično na info pultu u Sport centru Fara ili preko zvanične Facebook stranice SCF-a.

 

Travnicki.INFO