HH Auto Travnik
Aktuelno

Održana 2. sjednica Organizacionog odbora Izbora najboljeg sportiste Kantona za 2016. godinu

U zgradi Vlade SBK/KSB u Travniku  danas je održana 2. sjednica Organizacionog/Organizacijskog odbora “Izbora najboljeg sportiste Kantona za 2016. godinu” kojom su predsjedavali predsjednica Organizacionog odbora Katica Čerkez, ministrica obrazovanja, nauke, kulture i sporta SBK/KSB i Mirsad Ibrišimbegović, predsjednik Sportskog saveza SBK/KSB.

Predsjednik  Ocjenjivačkog suda/žirija  Avdulah Zlotrg podnio je izvještaj o radu, a članovi Organizacionog/Organizacijskog odbora jednoglasno su podržali odluke.

Finansijski izvještaj i Izvještaj o aktivnostima Tehničkog tima Sportskog saveza SBK/KSB prezentirali su Mirsad Ibrišmbegović, predsjednik Saveza i  Amela Lolić, sekretar Saveza.

„Organizacioni odbor danas je usvojio prijedlog ocjenjivačkog suda/žirija i ja sa zadovoljstvom mogu reći da ćemo 3. februara u Franšiznom centru u Vitezu izići sa jedinstvenim stavom i da će biti proglašeni najbolji sportisti, a da to bude stimulans za sve ostale sportiste da učine dodatni napor i da iduće godine oni budu najbolji. Mislim da je kompletna procedura završena na zadovoljstvo svih. Očekujem da oni koji budu proglašeni za najbolje to opravdaju i u narednim sezonama„– kazao je Mirsad Ibrišimbegović, predsjednik Sportskog saveza SBK/KSB.

“Izbor najboljeg sportiste Kantona za 2016. godinu” održat će se 3. februara/veljače 2017. godine, sa početkom u 19:00 sati, u Kongresnoj dvorani Franšiznog centra BiH u Vitezu.

Sportski savez SBK/KSB