HH Auto Travnik
Podrška Bolnici Travnik je i podrška svim stanovnicima Srednjobosanskog kantona
photo: Agencija DAN
Aktuelno

Podrška Bolnici Travnik je i podrška svim stanovnicima Srednjobosanskog kantona

Zdravstveni sistem jedne države, ima svoje norme i mehanizam funkcioniranja, a usmjerene su na zadovoljavanju svih potreba građana koji očekuju određeni vid zdravstvene zaštite.

Nerijetko, ta sredstva nisu dostatna, a onda svoje mjesto pronalaze pojedinci i grupe, društveno odgovorne firme, koje prigodnim donacijama uveliko olakšavaju rad neke zdravstvene ustanove.

Stoga i ne iznenađuje odluka menadžmenta kompanije OLIP Bosna, s obzirom na značaj i ulogu u liječenju pacijenata Srednjobosanskog kantona, da 15.000,00 KM donira Bolnici Travnik.

Vaučer je uručio predstavnik matične kuće “Olip” iz Italije Cristian Oliossi na danas upriličenoj svečanosti u povodu otvaranja proizvodnih pogona u Donjem Vakufu.

U svakom slučaju raduje svijest građana BiH, ali i dobronamjernih privrednika i prijatelje iz drugih sredina, da jednom društvu u cjelini, možda i najviše pomažu onda kada ne zaboravljaju osjetljive kategorije, a to su svakako bolesni.

Bolnica Travnik, sa ovakvim pristupom, uz materijalnu, dobiva i moralnu podršku, da nastavi trend pozitivnog poslovanja, te da postojeće kapacitete proširi i osigura visok nivo zdravstvene zaštite za sve svoje pacijente.

Agencija DAN