BH Telecom
Saopćenje za javnost OO SDP BiH Travnik
Saopćenje za javnost OO SDP BiH Travnik
Aktuelno

Saopćenje za javnost OO SDP BiH Travnik

Poštovani građani Općine Travnik,

Općinski odbor SDP BiH Travnik želi da se, prevashodno, zahvali građanima sa područja Općine Travnik koji su 07. oktobra 2018. godine izašli na Opće izbore, i time dali svoj doprinos u demokratskim procesima u našoj državi.

Ovom prilikom zahvaljujem se, u ime OO SDP BiH Travnik i u svoje lično ime, građanima Travnika na podršci koju su dali Socijaldemokratskoj partiji BiH, prof. dr. Denisu Bećiroviću i našim kandidatima na listama, i time omogućili da ponovo budemo politička partija koja će na svim nivoima vlasti u BiH imati ključnu ulogu. Iskreno, očekivali smo da će podrška biti veća i da je socijaldemokratija opredjeljenje građana Općine Travnik, kao i da je došlo vrijeme za promjene, ali nažalost-nije.

U proteklom periodu prezentovali smo „ Plan 10“ koji nudi rješenja za nagomilane probleme u Bosni i Hercegovini, i provedbom istog mogli smo napokon da krenemo zajedno putem evropskih integracija.

Također, Općinski odbor SDP BiH Travnik učinit će sve da kandidati sa područja Općine Travnik, a koji su dobili vaše povjerenje, isto to opravdaju, radeći svoj posao zastupnika u Skupštini SBK/KSB časno i pošteno.

v.d. PREDSJEDNIK OO SDP BiH TRAVNIK

Zoran Gazibarić