HH Auto Travnik
Aktuelno

U četvrtak na Centralnom trgu: Božićna čarolija u Travniku

Udruga za humani i održivi razvoj “Klik”, Udruga “Naše Polje” i Udruga „Dolina Lašve“ organiziraju četvrtu po redu “Božićnu čaroliju u Travniku”.

Ovogodišnja Božićna čarolija održat će se 20. prosinca 2018. godine (četvrtak) na Središnjem gradskom trgu u Travniku, ispred Konzuma, program počinje u 12 sati i traje do kasnih večernjih sati.

Sadržaj ovogodišnje “Božićne čarolije u Travniku” je kao i prethodnih godina; zabavnog, glazbenog, kulturnog i prodajnog karaktera. Na blagdanskoj manifestaciji predstavit će se kako na bini, tako i na izložbenim štandovima razne udruge, glazbene, folklorne i kazališne skupine, te kreativni pojedinci iz travničkog kraja.

Posjetitelji će moći uživati u božićnim pjesmama, ukrasima, vatrometu, video projekcijama, kolačima, kuhanom vinu, kobasicama i ostalim blagdanskim delicijama. Uz mnoga iznenađenja središnji događaj kao i prethodnih godina bit će prikaz živih jaslica.

Od 16 sati planiran je koncert popularnih lokalnih grupa: „In-Takt“, „Apparenza Acustic band“, „Triumph band“ i „Unnuplegged Nesh“.

Podsjetimo se, prva “Božićna čarolija u Travniku” održana je 17. prosinca 2015. godine na platou ispred Konzuma, odnosno na lokaciji današnjeg Središnjeg gradskog trga.

Zbog izgradnje današnjeg trga druga “Božićna čarolija u Travniku” održana je 21. prosinca 2016. godine na Trgu grada Leipziga.

Prošle godine, 21. prosinca 2017. godine bogat program treće „Božićne čarolije u Travniku“ završen je velikim vatrometom pred mnoštvom posjetitelja.

U prethodnim godinama u božićnom ugođaju uživali su mnogi posjetitelji, radost i duh Božića prenesen je na sve građane Travnika, dok je dio sredstava zarađen od prodaje božićnih kolača i ukrasa potrošen u humanitarne svrhe, odnosno podijeljeni su darovi socijalno-ugroženim obiteljima, djeci na pedijatriji naših dviju bolnica, te učenicima OŠ KŠC „Petar Barbarić“, OŠ „Nova Bila“ i OŠ „Travnik“.

Naše Polje