BH Telecom
SUTRA otvorenje novog prodajnog mjesta Mercator u Travniku
SUTRA otvorenje novog prodajnog mjesta Mercator u Travniku
Aktuelno

SUTRA otvorenje novog prodajnog mjesta MERCATOR u Travniku

U subotu 26. septembra u 10 sati, Mercator otvara novo najbolje mjesto za kupovinu u Travniku na adresi Bosanska bb (Hotel “LIPA”).

Širok asortiman kvalitetnih proizvoda, pripremljenih da zadovolji sve potrebe kupaca i pristupačne cijene, očekuju vas svaki dan u Mercatoru, a na dan otvorenja pokloni iznanađenja za prvih stotinu kupaca, kao i za kupovinu iznad 30 KM, te brojne promocije dobavljača.

I u narednim danima, Mercator je pripremio fantastične akcije i pogodnosti za sve kupce.

U nedjelju, 27. septembra svaka stota kupovina je GRATIS, a u periodu od 12 do 16 sati kupci mogu zaigrati Kolo sreće i osvojiti vrijedne poklone. U ponedjeljak i utorak specijalna ponuda u Gastro odjelu, a dan poslije, 30. Septembra 10% popusta za sve kupce sa Sberbank platnom Pika karticom. Četvrtak je poseban dan u Mercatoru, jer svi naši penzioneri sa posljednjim čekom od penzije mogu obaviti kupovinu i ostvariti uštedu od -10%. Svi kupci koji u petak, 2. oktobra obave kupovinu u Mercatoru u vrijednosti od 30 KM i više na poklon dobijaju Mercator ceker i kilogram svježeg voća, a u subotu 03. Oktobra očekuje vas 10% popusta na svaku kupovinu iznad 30 KM.

I to nije sve. Do 30. oktobra, svi novi korisnici Pika kartice na poklon dobijaju 100 početnih bodova.

Posjetite i vi novo prodajno mjesto u vašem gradui doživite jedinstveno iskustvo kupovine u Mercatoru.

Vaš Mercator