HH Auto Travnik
Aktuelno

Svečano u GS TMT-u i GS Printu: Najmlađi članovi ove porodice dobili novogodišnje paketiće (VIDEO/FOTO)

170 paketića, podijeljeno je u povodu novogodišnjih praznika djeci zaposlenih u GS Tvornici mašina i Print GS u Travniku.

Na ovaj način, nastavljena je tradicija stvaranja radnog okruženja zasnovanog na osnovama jedne velike porodice. Ova djeca, odrastaju uz uspješnu privrednu priču preduzeća u kojem rade njihovi roditelji.

Stvara se i čvrsta emotivna veza, što se, ne samo na ovaj način, višestruko njeguje, u različitim aktivnostima tokom cijele godin, kao prioritetan zadatak menadžmenta.

Od radnika se očekuje predanost radu, ali im se kontinuirano daje do znanja da se taj njihov angažman zaista i cijeni. Najbolji način da im se to između ostalog i pokaže, svakako je područje gdje su i najviše osjetljivi, a to su njihova djeca.

Stoga su mališani, njih 170 koliko ih ima u uzrastu do jedanaest godina, uživali u svečanosti upriličenoj u prostorijama preduzeća, stvarajući najljepše novogdišnje uspomene, a za mnoge i prve fotografije sa Djeda Mrazom, kao trajnu uspomenu i podsjetnik na djetinjstvo.

Ovaj broj djece u ranom uzrastu, zapravo je pokazatelj da se radi o kolektivu, uglavnom mladih roditelja, spremnih da stvaraju nove vrijednosti u BIH, na svom radnom mjestu i porodici.

Sve to obećava da će se tradicija nastaviti, i da će zajedno pričati najljepšu priču o uspjehu preduzeća u kojoj se poštuje čovjek i porodica, veliča prijateljstvo i kreira bolja budućnost, što je nada za svaku narednu godinu, pa i ovu 2018.

Agencija DAN