HH Auto Travnik
Aktuelno

Zavod za javno zdravstvo SBK/KSB nosilac certifikata bonitetne izvrsnosti

Certifikat bonitetne pouzdanosti je međunarodno priznata oznaka poslovne pouzdanosti tvrtke, tj. najznačajnija garancija vrhunskog poslovanja. Ovo priznanje pouzdanosti potvrda je dugogodišnjeg sistematskogg i kvalitetnog rada koji dobitnike ove oznake svrstava u sam vrh domaće privrede, uz bok kompanijama iz Europske unije.

Certificiranje tvrtki (bonitetna pouzdanost) je dugogodišnja međunarodna praksa koja nositeljima certifikata osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala poslovna lica iz segmenta njihovog poslovanja. Ujedno njihovim klijentima i partnerima potvrđuje sigurnost poslovanja kako iz perspektive financijske sposobnosti tako i iz perspektive odgovornog poslovanja.

Certifikat pouzdanosti mogu dobiti samo pravna lica koje zadovoljavaju kriterije i rangiranje i koje su se time uvrstile u najviši dio ljestvice bonitetne pouzdanosti.

Konkretno, radi se o svega 4% privrednih subjekata u BiH.

Posjedovanje Certifikata bonitetne pouzdanosti važno je u praktičnoj primjeni pri dokazivanju svojih kvaliteta i konkurentnosti zainteresovanim stranama, potencijalnim partnerima. Pri aktivnostima u promociji, pri davanju ponuda i razvoju raznih oblik partnerstva, takav dokument predstavlja izvanrednu dodatnu referencu.

ZZJZ SBK/KSB je i ove godine potvrdio izvrstan poslovni uspjeh i dobio certifikat bonitetne pouzdanosti za 2018.godinu.

Koristimo se prilikom da rukovodstvu i uposlenicima uputimo najiskrenije čestitke na još jednom značajnom uspjehu.

Agencija DAN