BH Telecom
15% sniženje ovog vikenda u prodajnom centru Magaza Nur Vitez!
15% sniženje ovog vikenda u prodajnom centru Magaza Nur Vitez!
Aktuelno

15% sniženje ovog vikenda u prodajnom centru Magaza Nur Vitez!

Moda se može shvatiti kao umjetnost, mogućnost stvaranja i izražavanja kreativnosti koji nas čini prepoznatljivim. Danas nam nije važno samo da odjeća bude moderna i u trendu nego da nam pruža osjećaj ugode svojim kvalitetom.

Prodajni centar Magaza Nur snabdijeva se visokokvalitetnim odjevnim predmetima i obućom iz Švicarske. Najpoznatije robne marke možete pronaći u ovom prodajnom centru, a ovaj vikend spremili su pored najnovije trendi kolekcije švicarskih robnih marki i veliku akciju. Naime, svi artikli u Magazi Nur sniženi su čak 15%, a ova akcijska ponuda vrijedi do kraja sedmice.

Nova kolekcija koju možete pronaći u ovom prodajnom centru predstavlja atraktivan i moderan stil za osobe bilo kojeg spola i dobi. Zbog toga možete lako pronaći svoj savršeni komad odjeće poput jakni, hlača, visokokvalitetne obuće  i još mnogo toga u širokoj paleti bezvremenskih komada. Uvjerit ćete se da su svi komadi izrađeni prema dobro poznatim švicarskim standardima i pravilima kvalitete.

Ono što ovaj prodajni centar izdvaja od konkurencije jesu cijene koje su  prilagođene našim kupovnim mogućnostima. Magaza Nur je prava destinacija za ljubitelje originalnog sportskog stila. Robne marke kao što su Kappa, Nike, Adidas i New Balance samo su neki od brendova koje imaju u ponudi, a u Magazi ih možete nabaviti po najpovoljnijim cijenama u Bosni i Hercegovini.

Moda nije samo zanimacija i vid izražavanja svojstvenosti, ona je danas oblike slobode izbora. Ne dopustite da budete stopljeni u masu, poštujte sebe i svoje izbore. Dođite i uvjerite se da su kvalitet i niska cijena idealna kombinacija za Vas.

Sa lokacijom preko puta prodajnog centra FIS, na adresi Poslovna zona PC 96 u Vitezu, Magazu Nur možete posjetiti svakim radnim danom i subotom od 10:00 do 20:00 sati, a nedjeljom do 18:00.

Iskoristitite ovu idealnu priliku i nabavite kvalitetan komad odjeće po sniženim cijenama.

Zavirite u Magazu – škrinju punu blaga!