BH Telecom
Aktuelno

Tri četvrtfinalna duela na Travnik Futsal Kupu večeras: Očekuje nas pregršt izvanrednih poteza i golova

BH Telecom
Ispunjene tribine Rukometnog igrališta u Travniku sinoć su ispratile početak nokaut faze Travnik Futsal Kupa. Pregršt golova, izvanrednih poteza i sportskog nadmetanja samo su bili uvod u današnje četvrtfinalne okršaje. U nastavku najava organizatora.
Fortitudo – IMMO ALS MAHALA – 19:00 h
Ovo će biti jedna od zanimljivijih utakmica. Kao što smo već napisali, IMMO ALS na našem turniru ne briljira kao što se to od njih očekivalo. FORTITUDO je zakazao ovaj susret pobjedom nad PO HABIB. Kao što znamo, Vakufljani su jedina ekipa koja je zadala poraz IMMO ALSU, a FORTITUDO ih je poslao kući sa 6 golova u mreži. Da li to mogu ponoviti dva puta u dvije noći, vidjet ćemo. Sigurno da Čakić i ostatak ekipe nakon sinoćnjeg dešavanja ekipu FORTITUDA neće uzeti olako.
Mudrike – Vlašić gradnja Semiminor – 19:50 h
MUDRIKE definitivno iznenađenje turnira. Završili prvi u grupi i sa lakoćom prošli prvu nokaut fazu. Naravno, tek im slijedi pravi test.
Jelić, Milanović, Aladžić, Radmilović i ostatak ekipe će MUDRIKE definitivno staviti na muke. Da li će VLAŠIĆ GRADNJA proći i ovu fazu ili će se i ovu noć desiti iznenađenje, ostaje nam da vidimo.
Hidro-EN gradnja – DentalM dr. Mirza Muhić – 20:40 h
HIDRO-EN je jedina ekipa koja je “preskočila” sinoćnju fazu i bez odigranog susreta prošla u 1/4 finala. Sigurno da su odmorniji od svog protivnika i da će pokušati da iskoriste tu svježinu. Novotravničani će sigurno dati sve od sebe i pokušati da naprave još jednu senzaciju.
Travnicki.INFO