Agencija REA Travnik - Polazna tačka za kupovinu i prodaju nekretnina
Aktuelno

Agencija REA Travnik – Polazna tačka za kupovinu i prodaju nekretnina

Planet obuca

Tržište nekretninama na ovom području vjerovatno nikada nije bilo aktivnije, pa smo, tragajući za tačnom informacijom posjetili Agenciju REA u Travniku.

Ljubazno osoblje posvjedočilo nam je da su u ovome trenutku i potražnja, pa samim tim i ponuda na dosta visokom nivou, a pretpostavaljaju da su uzrok tome aktuelne migracije stanovništva, te sve veći interes za posjedovanjem nekretnina u Travniku.

Agencija REA d.o.o trenutno u ponudi ima značajan broj nekretnina u Travniku, ali i u Vitezu i Zenici. Interes za kupovinu je značajan, a zainteresovani kao razlog kupovine uglavnom navode svoje zaposlenje na ovom području. Travnik uz historijske i geografske, i kao mladi univerzitetski centar svakako ima dodatne prednosti jer su cijene nekretnina na ovom području znatno niže u odnosu na velike gradove. Travnik je grad okružen planinama i brdima i nema mogućnost velikog širenja i gradnje u budućnosti, tako da očekujemo da će cijene ovdašnjih nekretnina samo rasti, a nikako opadati” – rekao nam je Inas Dagoja, direktor Agencije REA Travnik.

Nekretnine u njihovoj trenutnoj ponudi možete pogledati na web stranici www.rea.ba, a možete ih kontaktirati i putem zvanične Facebook stranice.

Agencija DAN