dstore
Aktuelno

Alma Ras ponovo u Travniku: Kvalitet i kontinuitet na strani su ovog bosanskohercegovačkog brenda (VIDEO+FOTO)

Planet obuca

Ukoliko niste, još imate priliku da odete do butika ALMA RAS u Travniku, gdje su, nakon male pauze, na istoj adresi otvorili prodajni prostor i  upriličili prigodne promotivne sadržaje.

Poklonima za prvih 50 kupaca, te prigodnim popustima, uz prezentaciju široke palete bogate ponude, najavili su svoj povratak Travnik.

Riječ je o brendu koji nastoji kvalitetom, i kontinuitetom, zadovoljiti potrebe kompletne porodice, jer uz program za žene i muškarce u ponudi su pidžame i rublje i za djecu. Naravno tu ne završava ponuda, jer čarape, peškiri i brojni drugi proizvodi, potrvđuju opredjeljenost da se na jednom mjestu nadju samo proizvodi iz vlastite proizvodnje.

Riječ je o kompaniji koja danas nakon 22 godine od svog osnivanja zapošljava 1.200 radnika, te nalazi način da u ovom izazovnom vremenu, kako za zdravlje tako i za ekonomiju, održi proizvodnju i po svemu sudeći, uz postojeće radnike, zaposli i nove.

Upravo radi toga, jednog uzročno-posljedičnog toka, proizvođač, prodavač i kupac, a onda radno mjesto i bolje ekonomske prilike, zaslužuju povjerenje kupaca.

Agencija DAN