BH Telecom
Aktuelno

Bogato restoransko iskustvo pretočeno u novu uslugu: Restoran “Vrelo” Travnik sada nudi catering (FOTO)

Svečane i posebne prilike uglavnom su vezane za druženje uz hranu i piće, a takva praksa nije proistekla samo iz tradicije naših prostora. Zapravo, savremeni tokovi nalažu pravilo za organizatora nekih značajnijih prigoda – da uz sadržaj koji je razlog okupljanja uvrste i catering.

Takvim nastojanjem da se zadovolje standardi određenog skupa, proistekla je potreba za stvaranjem preduvjeta za razvoj jednog novog vida ponude. Posebno je to prostor za već etablirane ugostitelje, koji tako dovode uslugu na jednu višu razinu.

Upravo to je razvojni put restorana “Vrelo” Travnik, prepoznatljivog po dosadašnjoj kvaliteti ponude. Napravili su iskorak u prilagođavanju, uvažavajući zahtjeve savremenog ugostiteljstva; osim ukusne hrane i ugođaja u restoranu, ponudu su učinili dostupnom i na lokacijama koje kreiraju sami klijenti.

Ketering restorana Vrelo temelji se na iskustvu, a u zavisnosti od prilike, obima i posebnih želja klijenata, uz postojeću opremu potpuno prilagođenu za mobilnu ponudu, mogu plasirati ketering i za 100 osoba.

Vrijedno je napomenuti da je u ketering uglavnom uvršten veliki izbor slanih jela, ali se dopunjava i jednim dijelom ponude slatkog programa. Tu su svakako mogućnosti potpunog oblikovanja ponude prema potrebama, što u praksi znači – hrana izuzetne kvalitete na željenoj adresi uz posebno aranžiranje koje će svadbu, proslavu ili neko drugo poslovno i privatno druženje učiniti posebnim.

Povjerenje se već dugo gradi, a ovom uslugom samo se produbljuje, poručuju iz restorana Vrelo. Sve informacije na brojeve: +387 63 980 416 ili +387 30 335 954

Travnicki.INFO