BH Telecom
Aktuelno

Česti posjetilac Travnika: Vitežanin Roberto Soldić nominiran za najboljeg borca godine!

Roberto Soldić je dobio jedno veliko priznanje. Naime, nominiran je za međunarodnog borca godine! U toj kategoriji nominirani su redom: Roberto Soldić, Alexander Volkanovski, Mateusz Gamrot, Islam Makhachev i Khamzat Chimaev.
Inače, nagrade se dijele u mnogo kategorija, a neke od njih su: međunarodni borac godine, borba godine, nokaut godine, ‘submission‘ godine, promocija godine, MMA novinar godine, uspon godine i mnogo drugih.

Bitno je za naglasiti da je period za nominacije između 1.7. 2021 do 30.6. 2022., odnosno uspjesi koje su borci ostvarili u navedenom periodu. Roberto Soldić je u tom razdoblju otišao u srednju kategoriju i u KSW-u uzeo pojas Mamedu Khalidovu.
Od tada je status Roberta Soldića nejasan; postojale su razne teorije o organizaciji u kojoj će nastaviti karijeru, a i sam je u jednoj epizodi ‘Podcast Inkubatora‘ rekao da je to UFC. Zatim je na Instagram profilu objavljivao fotografije s čelnicima azijskog ONE Championshipa, što je dodatno uzburkalo strasti regionalnim fanovima.

Sama činjenica da je Roberto nominiran uz ovakva prestižna imena je ogromna stvar.

Travnicki.info

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!