BH Telecom
Čestitka ministra obrazovanja u povodu početka školske godine
Čestitka ministra obrazovanja u povodu početka školske godine - photo: Agencija DAN (arhiv)
Aktuelno

Čestitka ministra obrazovanja u povodu početka školske godine

Ministar obrazovanja, nauke, mladih, kulture i sporta Srednjobosanskog kantona Bojan Domić uputio je ispred ministarstva čestitku u povodu početka školske godine:

Dragi učenici, roditelji, učitelji/nastavnici/profesori, svi uposlenici i rukovoditelji u odgojno-obrazovnim ustanovama nova nastavna 2020./2021. godine je pred nama. To je prilika za nove radosti, nova znanja ali i nova iskustava. Vaš povratak u školu, u školske klupe predstavlja za sve nas odredeni izazov koji traži razumijevanje, ljubav, medusobno uvažavanje, prijateljstvo i brigu za zdravlje za svakoga od nas.

Ovom prilikom upućujemo posebnu čestitku onim najmladim koji će po prvi put sjesti u školske klupe. U vjeri kako će polazak u školu biti početak nečeg novog i lijepog što će ispuniti njihovo djetinjstvo od srca im želimo bezbrižne i sretne školske dane. Od naših prosvjetnih djelatnika očekujemo pragmatičnost, pružanje znanja ali i ustrajnost u plemenitoj odgojno-obrazovnoj misiji koja za krajnji ishod ima blagostanje i sigurniju budućnost za naše učenike i društvo u cjelini. Vaš altruizam neka i ovaj put bude vodilja za sve nas.

Sretan početak i uspješnu školsku 2020./2021. godinu želi vam ministar Bojan Domić i djelatnici Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Kantona Središnja Bosna.

 

Ministarstvo obrazovanja, nauke, mladih, kulture i sporta Srednjobosanskog kantona

 

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!