Transparency International
Čestitka predsjednika HO „Merhamet“ MDD Kenana Vrbanjca povodom Nove godine
Čestitka predsjednika HO „Merhamet“ MDD Kenana Vrbanjca povodom Nove godine
Aktuelno

Čestitka predsjednika HO „Merhamet“ MDD Kenana Vrbanjca povodom Nove godine

Planet obuca

Predsjednik HO „Merhamet“ MDD Kenan Vrbanjac, povodom Nove 2021. godine, uputio je čestitku Bosancima i Hercegovcima u Bosni i Hercegovini i dijaspori, svim uposlenicima, volonterima i aktivistima „Merhameta“, kao i brojnim donatorima i prijateljima ove humanitarne organizacije.

Iza nas je teška godina, koja je bila opterećena brojnim ekonomskim i socijalnim problemima, godina koja koju je obilježila teška borba cjelokupnog društva sa pandemijom COVID – 19. „Merhamet“ je u toj borbi dao ogroman doprinos i još jednom potvrdio svoju snagu i sveukupni društveni značaj. Našim građanima želim da Nova 2021. godina bude mnogo bolja, mirnija i da izađemo iz neizvjesnosti koje je donijela odlazeća 2020. godina.

Svim Bosancima i Hercegovcima u Bosni i Hercegovini i dijaspori, svim uposlenicima, volonterima i aktivistima „Merhameta“, kao i našim brojnim donatorima i prijateljima želim uspješnu Novu 2021. godinu i da je dočekaju u miru i dobrom zdravlju sa svojim najbližima.

Svim uposlenicima i volonterima „Merhameta“ želim izraziti zahvalnost i priznanje za njihov rad i žrtvu koju su podnijeli u godini pandemije te mnogim socijalno ugroženim porodicama i pojedincima olakšali ovaj teški period.

Svima njima želim sretnu i uspješnu 2021. godinu – poručio je Kenan Vrbanjac.