BH Telecom
Aktuelno

Danas četiri utakmice na Travnik Futsal Kupu: Prisutni će moći uživati u potezima reprezentativaca BiH

BH Telecom
Nakon jučer odigranih pet utakmica grupne faze Travnik Futsal Kupa, danas nas očekuju nove četiri utakmice. Ekipa Vlašić-gradnja Semiminor dovodi nekoliko reprezentativaca BiH, te će svakako publika na kultnom Rukometnom imati priliku vidjeti majstore ove igre. U nastavku najava organizatora za današnje utakmice.
18:00 h – Hidro-EN Gradnja – Kaldrma
19:30 h – Trgovačka radnja Sijah – Hidro-EN Gradnja
Hidro-EN danas želi da ovjeri prolaz u drugi krug nakon sinošnje uvjerljive pobjede. Ekipa koja igra bez prevelike oscilacije, vjerovatno će današnji program istim tempom pokušati riješiti. KALDRMA nema šta da izgubi, vjerovatno će ići na sve ili ništa. Prema našim infomracijama Hidro-EN će pola ekipe poslati u BUŽIM, a pola će ostatit, pa će tu vjerovatno KALDRMA tražiti svoju prednost. Isti slučaj je i sa TR SIJAH koji ima već upisane bodove protiv Kaldrme, pa računaju da im je to dovoljno za drugi krug. Međutim, u grupi se nalazi i MAGNET, ekipa koja još nije rekla svoju zadnju. Sigurno grupa koja može biti zanimljiva, pogotovo u borbi za drugo mjesto.
18:45 h – Frizerski salon Nijaz – NVO Amanet Stari Vitez
Frizerski salon Nijaz u drugoj utakmici očekuje duel protiv ekipe NVO Amanet. Viteške ekipe, jedni na zalasku, a jedni na početku karijere. NIJAZ nema pravo na kiks želi li u drugi krug ali problem i njima predstavlja igranje na više frontova i manjak igračkog kadra.
20:15 h – Vlašić gradnja Semiminor – River dock
Posljednja utakmica današnjeg programa Travničkoj publici donosi nešto što možda nisu mogli gledati u zadnje vrijeme. VLAŠIĆ GRADNJA ove godine zaista pruža mogućnost da uživamo u majstorima futsala, reprezetnativcima, igračima koji su nastupali u futsal ligi šampiona i sl. Apsolutni favorit na današnjoj utakmici protiv RIVERA. Momci iz RIVERA svoj dalji put vjerovatno će tražiti u borbi za drugo mjesto. Na spisku VLAŠIĆ GRADNJE se nalaze oba reprezentativna golmana BiH, Delić, Milanović, zatim Alađić, Jelić, Radmilović, Kahveđić igrači iz Bugojna Smajić, Milanović i Kovač. Sama krema futsala u BiH.
”Dođite i uživajte, ulaz je 2KM, a osvježenja neće manjkati.” poručili su iz Fabrike Dobrih Ideja.