BH Telecom
Aktuelno

Direktor Bolnice Travnik, prim. dr. Mirsad Granov, najbolji je menadžer u BiH!

Banjaluka je sinoć bila domaćin 35. manifestacije Najmenadžer BiH. Kako je najavljeno, dodijeljena su priznanja u ukupno dvadeset kategorija. Najzanimljivija kategorija za nas Travničane svakako je bila ona za Najmenadžera u BiH, gdje je priznanje osvojio naš sugrađanin, direktor Bolnice Travnik prim. dr. Mirsad Granov.

Priznanje za ličnost godine pripalo je Lars-Gunnar Wigemarku, šefu Delegacije Evropske unije i specijalni predstavnik EU u BiH, a priznanje za najbolju televiziju u BiH dobila je Televizija N1.

Priznanje u kategorijima Najministar i Najministarica dobili su Ismir Jusko, ministar komunikacija i saobraćaja i ministrica za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić.

Posebne nagrade dobili su dobili najbolji umjetnik Enis Bešlagić i kao sportista Vlatko Glavaš, dok su priznanja za životno djelo dodijeljena u ukupno pet oblasti i dobilu su ih: Goran Milić – novinar, Milan Radović predsjednik Udruženja banaka BiH i Nove banke, Marinko Umičević – direktor fabrike obuće Bema, Mirsad Granov – direktor bolnice Travnik i Midhat Kabahija – Ortosar Sarajevo.

Najnačelnici su načelnici Dervente, Starog Grada i Goražda.

Magazin BUKA i glavni i odgovorni urednik ovog portala Aleksandar Trifunović dobitnici su Visoke nagrade za oblast medija i informisanja.

N1/Travnicki.INFO

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!