BH Telecom
Aktuelno

Emina Cerić i Bakir Grabus najbolji sportisti općine Travnik: Pogledajte ko je dobio nagrade u drugim kategorijama (FOTO)

Sportski savez općine Travnik pod pokroviteljstvom načelnika Općine Travnik, Admira Hadžiemrića večeras je organizovao 21. manifestaciju “Izbor sportiste općine Travnik za 2020. godinu”. Ova tradicionalna manifestacija okupila je najuspješnije sportiste, trenere i sportske ekipe općine Travnik koji su u protekloj godini svojim radom i zalaganjem ostvarili sjajne rezultate i pokazali da je općina Travnik rasadnik mladih sportskih talenata.

Na manifestaciji “Izbor najboljeg sportiste općine Travnik za 2020. godinu“ dodijeljena su priznanja i nagrade za postignute rezultate u prošloj godini najboljim i najperspektivnijim sportistima, a takođersu uručene nagrade za životna djela, zlatne, srebrne i bronzane plakete, kao i povelje i zahvalnice pojedincima i sportskim klubovima za podršku u radu Sportskog saveza općine Travnik.

Zlatne plakete za razvoj sporta u općini Travnik uručene su Midhatu Sarajčiću, kao i posthumno dr. Mirsadu Peci, Elvedinu Kanafiji i Miletu Sučiću-Bliznetu.

Agencija DAN