Transparency International
Faris Dautović i Adnan Mušinović: Ponos Mješovite srednje škole Travnik
Faris Dautović i Adnan Mušinović: Ponos Mješovite srednje škole Travnik
Aktuelno

Faris Dautović i Adnan Mušinović: Ponos Mješovite srednje škole Travnik

Planet obuca

U kabinetu direktora Mješovite srednje škole „Travnik“ jučer je upriličen prijem za učenike Farisa Dautovića i Adnana Mušinovića.

Da podsjetimo, ova dva izuzetna učenika, ponos Mješovite srednje škole „Travnik“, nedavno su na Izbornom takmičenju za Drugu balkansku olimpijadu, održanom u Sarajevu i Bijeljini 20. septembra, ostvarili zavidne rezultate:

Faris Dautović – 5. mjesto,

Adnan Mušinović – 10. mjesto.

Učenik Faris Dautović, pozvan je da učestvuje i na pripremama za Balkanijadu.

Prijemu su također prisustvovale i profesorica Mirjana Drmić – Malić, koja ih je svesrdno pripremala za ovo takmičenje, kao i njihova razrednica, profesorica Zemina Seferović, njihova stalna podrška.

Direktor škole Adnan Grabus istakao je da je ovo jedan mali znak pažnje, vid zahvalnosti ovim učenicima, jer svojim trudom i zalaganjem šire pozitivan glas o ovoj školi i njihovim profesorima, kao i da će škola biti njihova stalna podrška u daljem radu i zalaganju.

Našim dragim učenicima, Farisu i Adnanu, uz iskrene čestitke, želimo mnogo sreće, uspjeha i osvojenih medalja na putu nauke. Čestitke upućujemo i njihovim roditeljima, kao i svima onima koji su na bilo koji način doprinijeli ovakvim rezultatima.” – poručuju iz Mješovite srednje škole Travnik.

Agencija DAN