BH Telecom
FIS - Shopping Day
FIS - Shopping Day
Aktuelno

FIS – Shopping Day

Zbog velikog interesovanja i na radost svojih kupaca FIS ponovo organizira Shopping day- cjelodnevnu aktivnost kupovine po najpovoljnijim cijenama.

Novi Shopping day u FIS-u održat će se u petak, 14. juna u svim prodajnim centrima širom Bosne i Hercegovine, ali i putem web shopa za kupce koji preferiraju online kupovinu.

Dan popusta savršena je prilika da se ostvare uštede u kućnim budžetima jer će sniženje biti na kompletan asortiman roba, a FIS oduvijek svojim kupcima nudi najširu ponudu po konceptu „sve na jednom mjestu“.

Kupce očekuju sniženja i akcijski popusti na svim odjelima – od odjela prehrane, odjela tekstila i obuće, kućnog tekstila, posuđa i igračaka, odjela AV i bijele tehnike i kućanskih aparata, namještaja pa sve do asortimana gradnje, alata i auto kozmetike, vodo i elektro materijala, repromaterijala i podnih obloga.

„Shopping day je najljepši način da svojim kupcima poželimo ugodno i bezbrižno ljeto, jer im nudimo opciju da  na vrijeme obave najpovoljniju kupovinu svega potrebnog pred godišnje odmore i dane zajedničkih okupljanja i druženja“, poručuju iz FIS-a.

Planirajte dan za shopping u petak, 14. 6., iskoristite sjajna sniženja i kupujte sa zadovoljstvom u FIS centrima.

Asortimane i popuste možete pogledati na sljedećem linku: https://fis.ba/shopping-day-14-06-2024/