BH Telecom
Jutros snijeg na Kajabaši: Donosimo vam prognozu vremena za prvomajske praznike
Jutros snijeg na Kajabaši: Donosimo vam prognozu vremena za prvomajske praznike - photo: Agencija DAN
Aktuelno

FOTO: Jutros snijeg na Kajabaši: Donosimo vam prognozu vremena za prvomajske praznike

Travničane je jutros probudilo kišno jutro sa temperaturom od +7 stepeni Celzijusa u gradu, dok je naša kamera na Kajabaši zabilježila snijeg.

U Bosni i Hercegovini sutra će biti pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima. U planinskim predjelima moguć je i slab snijeg. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu od 8 do 13, a najviša dnevna od 9 do 14, na jugu do 18 stepeni.

U Bosni i Hercegovini će u srijedu 1. maja biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima s kišom u zapadnim i sjevernim područjima. Tokom dana, u većem djelu zemlje bit će s lokalnim pljuskovima. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu do 12, a najviša dnevna od 9 do 15, na jugu od 14 do 19 stepeni.

U četvrtak, 2. maja u Bosni i Hercegovini bit će umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, u većem djelu BiH bit će s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 11, a najviša dnevna od 12 do 17, na jugu od 17 do 20 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Agencija DAN/FENA

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!