dstore
FOTO: U današnjoj nezgodi kod Donjeg Putićeva ozlijeđene dvije osobe
FOTO: U današnjoj nezgodi kod Donjeg Putićeva ozlijeđene dvije osobe - photo: Agencija DAN
Crna Hronika

FOTO: U današnjoj nezgodi kod Donjeg Putićeva ozlijeđene dvije osobe

Planet obuca

Danas se oko 12:30 sati na magistralnom putu M-16.4, nedaleko od raskrsnice Okuka u mjestu Donje Putićevo, općina Travnik, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva motorna vozila, te su ozlijeđene dvije osobe.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli na licu mjesta, u ovoj nezgodi su učestvovali teretno motorno vozilo Mercedes, te putničko motorno vozilo Ford Fiesta, austrijskih registarskih oznaka BN 753 MA.

U nezgodi su ozlijeđeni vozač i suvozač u vozilu Fiesta, a prema raspoloživim informacijama oba lica su, na sreću, zadobila samo lakše tjelesne ozljede, posebno imajući u vidu nivo oštećenja tog vozila.

Više pogledajte na našim današnjim fotografijama, a imajući u vidu broj nezgoda koje su se samo danas desile na području općine Travnik, koristimo se prilikom da dodatno apelujemo na vozače da brzinu kretanja vozila i odstojanje maksimalno prilagode uslovima na putu, te da preticanja obavljaju na dionicama puta gdje je neophodna preglednost dovoljna i gdje je to zakonom dozvoljeno.

Agencija DAN