Frizerski salon HAMI Travnik
Ljepota

Frizerski salon HAMI Travnik

Najbolja reklama, nesumnjivo je zadovoljstvo nakon tretmana. To znaju oni koji su probali usluge frizerskog salona “Hami”, no za one koji nisu imali takvo iskustvo, treba reći da je to salon, gdje ćete na ležeran način, u kratkom periodu , ali s puno brige o Vašoj kosi, doći do najboljeg rješenja.

Svaki kvalitet kose, pa i sam oblik frizura, traži poseban pristup, a upravo to, u ovom salonu njeguju kroz sve ove godine. Utemeljeno na “staroj” školi frizerskog zanata, kontinuirano se uvode i novi proizvodi i usluge. Svjesni potrebe usvajanja noviteta, ali ne na uštrb zdravlja Vaše kose, u salonu “Hami”, pronašli su prave proizvode za popunu njegu kose iz kolekcije “Marrakesh”.

To je vrhunska, profesionalna kolekcija proizvoda, koja dolazi iz “Earthly Body” – renomirane firme iz SAD-a. Ovi prizvodi, prepoznatljivi su po svom sadržaju; ulju agrana iz Maroka, te sjemenu industrijske konoplje, koje pruža vrhunski prirodni i njegujući efekt Vašoj kosi.

Ne sadrže sulfate, parabene, propilen glikol, kao ni umjetne boje.

Od sada, u salonu “Hami”, iz ove kolekcije koriste: ulje za kosu, šampon, balzam, masku za kosu, ulje za ispravljanje kose.

Naravno uz ove, tu su i drugi kvalitetni proizvodi korišteni i do sada, što uz iskustvo i ljubav prema frizerskom pozivu, daju garanciju za najbolju frizuru.

Provjerite!

Možete nas pronaći u Travniku, Donja čaršija, preko puta Šarene džamije.

Radno vrijeme od 9 do 18, subotom od 9 do 16, a informacije i rezervacije na mobitel:

+387 61 719 138