Transparency International
Frizerski salon Hami Travnik: Prepoznatljiva kvalitetna usluga
Frizerski salon Hami Travnik: Prepoznatljiva kvalitetna usluga
Aktuelno

Frizerski salon Hami Travnik: Prepoznatljiva kvalitetna usluga (FOTO)

Planet obuca

Frizerski salon Hami, uz prepoznatljivo brzu i kvalitetnu uslugu šišanja i feniranja, kontinuirano nastoji za svoje klijentice pronaći najbolje rješenje i pri izboru kvalitetnih tretmana za njegu i obnavljanje kose.

Uz nezaobilazno iskustvo nastoje koristiti i kvalitetne preparate jer, tek takva njegovana kosa,  daje mogućnost za konačan oblik – boju i formu željene frizure.

Trajna oštećenja kose, ako se pravovremeno ne tretiraju, uvjetuju samo radikalne zahvate i dugotrajan oporavak.

Stoga, u ponudi frizerskog salona „Hami“ od sada i tretmani maslacem i mlijekom za kosu, a rezultat je sjajna i glatka kosa.

Vaša frizura može biti u skladu sa iskazanim željama, a zdrava i njegovana, i to nakon korištenja proizvoda koji hrane kosu i štite je od utjecja topline fena.

Za one koji blajhanjem dolaze do željene nijanse, dostupni su i drugi preparati za njegu. Izdvajamo ampule za regeneraciju kose, sa dodatkom sjemena pamuka, a zadovoljne klijentice potvrđuju kvalitet ovog tretmana.

Dodatne informacije i savjete, osim u salonu, možete dobiti i na broj telefona 061 719 138, ili direktno u salonu Hami, u neposrednoj blizini Šarene džamije, svakim radnim danom od 9 do 18, a subotom od 9 do 16 sati.

Agencija DAN