Aktuelno

Hackaton “Travnik 2035 – Grad budućnosti” donosi vrijedne nagrade za najuspješnije mlade u našem gradu

Poziv na takmičenje: Travnik 2035 – Grad budućnosti

Dragi mladi inovatori, kreativci i maštoviti umovi do 18 godina,

Pozivamo vas na hackaton pod nazivom “Travnik 2035 – Grad budućnosti”! Ovaj uzbudljivi događaj pruža priliku da svoju maštu i talente pretvorite u nešto zaista posebno i doprinesete svijetloj budućnosti našeg grada.

Zamislite Travnik u 2035. godini i pokažite nam kako biste ga vi oblikovali! Vaš zadatak je kreirati mobilnu aplikaciju, igricu, web stranicu ili bilo koje drugo rješenje koje odražava vašu viziju Travnika budućnosti. Neka vaša kreativnost ne poznaje granice!

Vaša ekipa može imati najviše 3 člana. Rok za slanje vaših rješenja je 10. april, a sve što trebate učiniti je prijaviti se na naš natječaj i podijeliti svoje ideje s nama.

Nakon što primimo sve prijave, odabrati ćemo 10 najboljih ekipa koje će biti pozvane na glavnu prezentaciju 15. aprila na Kids Hack Day. Tamo ćete imati priliku predstaviti svoje projekte i impresionirati žiri svojim inovativnim idejama.

Evo nekoliko razloga zašto biste se trebali prijaviti na ovaj nevjerojatno takmičenje:

Zabava: Učestvovanje u ovom hackatonu pruža vam mogućnost da se zabavite, istražite nove tehnologije i upotrijebite svoju kreativnost na jedinstven način. 

Učenje: Ovo je prilika da naučite nove vještine, steknete iskustvo u radu na projektima i usavršite svoje tehničko znanje. 

Timski rad: Rad s drugima pomaže vam da razvijete timski duh, poboljšate svoje komunikacijske vještine i steknete nova prijateljstva.

Priznanja i nagrade: Najbolji projekti bit će nagrađeni, a svi učesnici će dobiti priznanje za svoj trud i zalaganje.

Utjecaj na budućnost: Vaše ideje mogu zaista utjecati na budućnost našeg grada i pokazati kako mladi imaju snagu mijenjati svijet na bolje.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku da ostavite svoj trag na Travničku budućnosti! Prijavite se na natječaj “Travnik 2035 – Grad budućnosti ”
“Informirati se i prijaviti možete na hackaton@travnik2035.ba” poručili su organizatori.

Travnicki.INFO