Transparency International
Jedinstvena ponuda za sve: Upoznajte onaj pravi Vlašić
Jedinstvena ponuda za sve: Upoznajte onaj pravi Vlašić - photo: Agencija DAN
Aktuelno

Jedinstvena ponuda za sve: Upoznajte onaj pravi Vlašić (VIDEO)

Planet obuca

Nažalost, mali je broj Travničana koji su okusili onaj pravi Vlašić, šetali po nepreglednmim pašnjacima, gustoj nedirnutoj šumi ili posjetili neki od vlašićkih vodopada.

Na Vlašiću sada duvaju neki novi vjetrovi, pa se kompanija Winter d.o.o., u sklopu koje su hoteli Blanca, Sunce i Pahuljica, odlučila da za sve domaće goste priprema ponude koje se jednostavno ne odbijaju. Obilazak Galice, Devećana, Jezera, vodopada na Ugriću i Ilomskoj, sve je to u planu za sezonu koja je pred nama, a rukovodstvo ove kompanije je odlučilo da, po zaista simboličnim cijenama, ti sadržaji budu otvoreni i za one koji nisu gosti ovih hotela.

Već ovog vikenda, tačnije u subotu, sa Babanovca se ide na vodopad Ugrić. Svi učesnici će, naravno, dobiti lunch paket, a vodiči će se pobrinuti da ovaj izlet protekne u najboljem redu.

U nedjelju je na prelijepoj sunčanoj terasi hotela Sunce planiran zajednički vlašićki ručak. Bit će tu roštilja i drugih poslastica.

Kako su ove aktivnosti predviđene za sve, neophodno je svoje učešće prijaviti na recepciji hotela Sunce, na broj telefona:

+387 30 541 100

Ovo je idealna prilika za sve da na besprijekorno čistom zraku uživaju u laganim aktivnostima, a istovremeno još bolje upoznaju Vlašić, planinu koja zaista ima dušu.

Agencija DAN