Aktuelno

JU Apoteka/Ljekarna Travnik sutra nagrađuje kupce: Popusti na proizvode, besplatno mjerenje vitamina i minerala, pokloni za posjetioce..

Dan Općine Travnik povod je i za novosti koje nam dolaze iz  poslovnica JU Apoteka/Ljekarna Travnik. Riječ je o sniženju cijena svih proizvoda iz vlastite proizvodnje.

Dakle, JU Apoteka/Ljekarna Travnik na ovaj način daje doprinos u obilježavanju Dana općine Travnik. Osim toga, u saradnji sa Pharmamedom organizira besplatno mjerenje vitamina i minerala u organizmu, a upravo ovi rezultati mogu biti indikator stanja organizma, što je i važan preduvjet za pravovremeno liječenje.

Apoteka/Ljekarna Travnik, koz radno vrijeme, uslugu pa i ovakve inicijative nastoji svojim korisnicima ponuditi najbolje.

Vlastiti asortiman uključuje raznovrsnu ponudu, a oni koji već imaju iskustva, daju dobre povratne informacije o zadovoljstvu korištenja ovih proizvoda koji se sutra povodom Dana Općine Travnik mogu kupiti po nižim cijenama i to u svim poslovnicama Apoteka Travnik.

Mjerenje vitamina i minerala ograničeno je na samo jednu poslovnicu Ogranak 1 (Donja apoteka), i ono će se vršiti sutra u periodu od 10 do 14 sati, a također će posjetioci dobiti i prigodne poklone.

Radna vremena poslovnica:

Mehurić – 07:00 – 14:00

Turbe – 08:00 – 16:00

Nova Bila – 08:00 – 19:00

Ogranak 1 – 08:00 – 20:00

Centralna apoteka – 00:00 – 24:00

Travnicki.INFO