BH Telecom
Aktuelno

Kavat d.o.o. Novi Travnik dopunio svoju online prodavnicu: Kupcima na raspolaganju 30-ak modela kvalitetne obuće

U zaista velikoj ponudi  na tržištu, različitih marketinških pristupa, a još različitije kvalitete, ipak se definiraju oni najbolji. Uz kvalitetu i dizajn, izbiljiva potražnja, traži i jasnu sliku o svim karakteristikama ponuđenog, ali i jednostavnu dostupnost i dostavu, odnosno mogućnost kupovine online.

Mnogi ostaju odani, onom neprevaziđenom načinu direktne kupovine, no nikako ne treba zaboraviti ni većinu onih drugih, koji će do željenog proizvoda doći, isključivo iz udobnosti svoga doma.

S obzirom da je Kavat, kao već dokazani brend na tržištu obuće, zadovoljio sve one tražene preduvjete; kvalitet i dizajn, te da se njihovi proizvodi mogu nabavit u dućanu u Novom Travniku, u sklopu proizvodnih pogona, ukazala se mogućnost online trgovine, a uposlenici ove kompanije svakodnevno dopunjavaju ponudu online proizvoda. Sada je kupcima na raspolaganju 29 modela.

Sve potrebne informacije, opis proizvoda i fotografija, ali i dostupnost, već su dovoljni uvjeti za odabir željenog proizvoda, pa će bez prethodnog iskustva o ovom brendu, kupac napraviti pravi odabir.

Na jednostavan način, obuća Kavat može biti na Vašoj adresi, a ponudu možete pogledati na sljedećem linku: https://kavatdoo.olx.ba/

Travnicki.INFO

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!