BH Telecom
Kompanija Dstore obilježila 20 godina rada
Kompanija Dstore obilježila 20 godina rada - photo: Agencija DAN
Aktuelno

Kompanija Dstore obilježila 20 godina rada (FOTO)

Zadovoljstvo je u lokalnom okruženju svjedočiti višegodišnjem uspjehu jedne poslovne priče, koja je već odavno prerasla prostor lokalnog, za šta je primjer sinoć upriličeno obilježavanju dvadesete godišnjice rada kompanije “Digitalis” d.o.o.– Dstore.

Razlog za uspjeh, uz uobičajene preduvjete: vrijedan i predan rad, svakako se može pronaći u odnosu prema zaposlenima što je, po svemu sudeći, menadžment ove kompanije prepoznao. Tome svjedoči i nemali broj onih koji su u ovoj firmi zaposleni od samog početka, pa i oni sadašnji uspjeh prepoznaju kao svoj.

Za sve one koji žele sagledati jednu firmu, ovaj podatak, zasnovan na korektnom odnosu prema zaposlenim, uzet će kao vrijedan parametar pri formiranju konačnog stava, jer ništa manje ne mogu očekivati ni poslovni patneri. Na tim osnovama širila se poslovna ideja do onog što je danas; uz veleprodaju tu je i deset poslovnih jedinica maloprodaje u različitim dijelovima SBK/KSB i ZDK, 56 zaposlenih i zavidan vozni park vozila za dostavu kupcima.

A upravo su kupci prepoznali kvalitet, pa su dajući povjerenje omogućavali rast, te svojim sugestijama inicirali danas bogatu ponudu različitih artikala, elektroničkih uređaja i kućnih pomagala.

Njihovo povjerenje nagrađeno je različitim pogodnostima i akcijama, a sve zajedno zaokružuje jednu uspješnu dvadesetogodišnju poslovnu priču, koja je na svečan način obilježena sinoć u Vitezu.

Agencija DAN