Transparency International
Kompanija mibh poklonila posebno dizajnirane patike košarkašicama BiH
Kompanija mibh poklonila posebno dizajnirane patike košarkašicama BiH - photo: Agencija DAN
Aktuelno

Kompanija mibh poklonila posebno dizajnirane patike košarkašicama BiH (FOTOGALERIJA)

Planet obuca

Samo tamo gdje u osnovi postoji emocija, moguće je dobiti i rezultate. To je, uz druge karakteristike, suština svakog uspjeha.

Upravo od takvih vrijednosti satkana je ženska košarkaška reprezentacija BiH, koja je u završila dvanaestodnevni, a prvi dio priprema na Vlašiću pred Evropsko prvenstvo. Već sam plasman na takmičenje ovog ranga, za Bosance i Hercegovce je velika radost i pa mnogi nastoje podržati njihova nastojanja da na najbolji način predstave BiH.

Zato i ne čudi da se mibh, kao pravi bh. brend pojavljuje kao ponosni sponzor ženske košarkaške reprezentacije.

Ekipa je upriličila posjetu proizvodnim pogonima u Novom Travniku, jer je upravo ovdje nastala je posebna serija patika dizajniranih i proizvedenih za svaku reprezentativku, kao i za sve članove uprave. Izrađene su od visokokvalitene kože, uz brižni odabir i drugih materijala i uz potpunu prilagodbu za svakog od njih.Na suptilan način ubačene su i plava i žuta, a sve je upakovano sa puno ljubavi i ponosa, kako to već može bh. brend za jednu ovakvu bh. sportsku ekipu.

Na kraju, nakon uručenih patika uz zajedničke fotografije i jedan poseban poklon koji ostaje kao trajna vrijednost za ekipu – patika sa ispisanim imenima košarkašica, završena je ova posjeta proizvodnim pogonima mibh u Novom Travniku, brendu koji nastavlja na svoj način da njeguje emociju prema BiH, dajući po zanimljivim bh. imena svojim proizvodima, ali i podrškom onima koji promovišu našu državu, upravo onako kako to na najbolji način radi ženska košarkaška ekipa.

Agencija DAN