BH Telecom
Aktuelno

Legendarni Branko Đurić – Đuro stiže u Travnik s predstavom “Đurologija”: Rezervišite karte na vrijeme!

U sklopu manifestacije “Dani dijaspore 2024”, Travnik će ugostiti popularnog glumca i komičara Branka Đurića – Đuru sa njegovim hit showom ‘Đurologija’. Predstava će se održati u petak, 2. augusta 2024. godine u 21 sat u Centru za kulturu Travnik.

‘Đurologija’ je show koji je osvojio publiku širom regiona, a Đuro, poznat po svom specifičnom humoru i energiji, obećava večer ispunjenu smijehom i zabavom. Ističući da ovo nije stand-up night show, Đuro kroz ‘Đurologiju’ nudi jedinstven spoj komedije i priča iz stvarnog života, namijenjen publici starijoj od 16 godina.

Ulaznice za ovaj događaj možete rezervisati putem Društva Leipzig – Travnik, koje se nalazi na adresi Donja Mahala 9, Travnik. Kontakt telefon za rezervacije je 062/726-809. Požurite, jer se očekuje velika potražnja za ulaznicama!

“Dani dijaspore 2024” traju od 28. jula do 4. augusta i nude bogat program događanja koji uključuje kulturne, zabavne i edukativne sadržaje. Ovo je sjajna prilika da se okupe naši ljudi iz dijaspore i svi zainteresovani građani na jednom mjestu, te uživaju u raznovrsnom programu koji Travnik nudi.

Travnicki.INFO