BH Telecom
Aktuelno

Lider u oblasti građevinarstva: Travnička kompanija GPPD Vlašić-gradnja gradi multifunkcionalni sportski centar ”Romari” u Vitezu

Travnička kompanija GPPD Vlašić-Gradnja već neko vrijeme etablirana je na ovom, ali i širem području, kao lider u građevinarstvu. To posebno dokazuju projekti koje ova građevinska firma uzima i odrađuje na visokom nivou, a jedan od njih svakako je izgradnja multifunkcionalnog sportskog centra ”Romari” u Vitezu. Tim povodom, razgovarali smo sa Ajdinom Seferom, voditeljem gradilišta.

”Vlašić Gradnja je ovih dana počela sa izvođenjem grubih građevinskih radova na objektu Sportski centar Romari u Vitezu. Osim toga, Vlašić Gradnja će na tom objektu raditi i dio instalaterskih i zanatskih radova. Ovo je nakon hotela Plava Voda, iako dosta manji objekat, još jedan projekt sa poprilično neobičnim gabaritima, dosta “izlomljenim” linijama vanjskih zidova i u svakom smislu, nesvakidašnji.” kaže nam na početku razgovora Sefer.

Iskustvo i reference u ovom poslu kategorišu kompanije, a upravo travnička kompanija kotira izrazito visoko.

”Upravo u tome se ističe i dolazi do izražaja dugogodišnje iskustvo i spremnost naše firme da odgovori zahtjevima tržišta, i kada su u pitanju tehnička sredstva, mehanizacija, i kada je u pitanju ljudski kapital, osposobljenost i stručnost radne snage. To je nešto na čemu konstantno radimo.” kaže nam voditelj projekta izgradnje multifunkcionalnog sportskog centra u susjednom Vitezu.

Prema dogovoru između investitora i GPPD Vlašić-Gradnja, radovi u njihovom domenu trebali bi biti završeni u naredna tri mjeseca.

Travnicki.INFO

 

 

 

 

 

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!