BH Telecom
Aktuelno

Mališani iz PPU “Snježna Pahuljica” Travnik oduševili sve prisutne novogodišnjom zabavom i programom (FOTO+VIDEO)

Novogodišnja zabava, kakva je održana sinoć u organizaciji PPU “Snježna Pahuljica”, prilika je da se na svečan način završi kalendarska godine.

Naime 2023. bila je značajna za ovu predškolsku utanovu, jer su je upisali u godinu uspjeha. Sve vrijeme evidentan je razvojni put i to na različitim poljima djelovanja; kadrovski i sadržajno Snježna pahuljica učvrstila je već izgrađeni ugleda za ustanovu ovog tipa.

Prije svega preseljenje u nove prostorije, ali i druge programske aktivnosti u značjnoj mjeri podigli su kvalitet usluga za korisnike – djecu predškolskog uzrasta. Rezultat takvog rada prezentiran je i na novogogodinjoj priredbi, a uz prigodan muzički i plesni program i recitacije mališani su zapravo pokazali naučeno.

Organizirana je podjela paketića za djecu koja su obuhvaćena programom ove ustanove, dakle njih 86, a ovom prilikom omogućno je i drugoj djeci da osjete radost novogodišnjih praznika. Tako je sinoć u Centru za kulturu bilo razigrano i veselo, zapravo onako kako i prilići djeci, pa su u tom tonu ispratili staru i s radošću pokazali dobrodošlicu novoj godini.

Travnicki.INFO