BH Telecom
Aktuelno

Mališani iz splitskog centra za brigu o djeci bez roditelja proveli zimovanje u Travniku i Vitezu (FOTO)

Protekle sedmice u Travniku i Vitezu na zimovanju su boravili štićenici Centra “Maestral” iz Splita, odnosno njihove podružnice “Miljenko i Dobrila” iz Kaštel Lukšića, a na poziv Udruge mladih “Enter” i Gradskog kazališta mladih (GKM) Vitez.

Ova ideja rodila se početkom jula kada su članovi GKM Vitez u suradnji s KUD “Karol Wojtyla” i Centrom “Maestral” organizirali Ljetnu školu glume u Kaštel Lukšiću. Voditelj GKM Vitez, Ivan Sajević, uputio je poziv, a direktorica Centra “Maestral” u Splitu, Jelena Burazin te podružnice “Miljenko i Dobrila” u Kaštel Lukšiću, Veronika Perić spremno prihvatile i organizirale dolazak djece u naš kraj.

“Od srca zahvaljujemo našim domaćinima Gradskom kazalištu mladih Vitez, Udruzi mladih “Enter” i Ivanu Sajeviću, direktoru Katoličkog školskog centra Petar Barbarić don Željku Mariću i don Josipu Dediću, kao i ministru obrazovanja, nauke, mladih, kulture i sporta SBK Bojanu Domiću koji su omogućili našoj djeci odlazak na zimovanje od 2.1. do 6.1.2024. godine. Zahvaljujući njima djeca su imala priliku otići u Vitez i Travnik”, istakli su između ostalog u zahvali iz Centra “Maestral”.

Travnicki.INFO