BH Telecom
Aktuelno

Najraznovrsnija ponuda udžbenika i školskog pribora u srcu Travnika! (FOTO)

Nakon ljetnjeg odmora, na početku nove školske godine, roditeljska obaveza primarno, uz druge, podrazumijeva nabavku udžbenika i školskog pribora.

Želja da svojoj djeci priušte najbolje, ove godine, u potpunosti može biti zaokružena u Knjižari GS u donjem dijelu grada.

Naime, uvažavajuži različite potrebe škola, dostupni su svi udžbenici, sedam izdavača: Sarajevo publishing, Vrijeme, Bosanska knjiga, Dječija knjiga, Lijepa riječ Tuzla, Buybook i El-kalem.

Osim za knjige, osoblje ove knjžare, svakako će, koristeći se iskustvom, pomoći i pri kupovini ostalog neophodnog pribora za školu, poštujući finansijske mogućnosti roditelja , ali i individulane želje školarca.

U tom smislu vrijedno je napomenuti da je širok izbor ruksaka čija cijena varira od 20,00 do 115,00 KM, zavisno od proizvođača; Target, Connect, Adidas…

Uz kvalitetu materijala, za najmlađe, učenike od prvog do četvrtog razreda,veoma je značajno da  školska torba ima i anatomsku potporu, te da nije teška.

Sve to, uključuje ponuda knjižare GS.

Naime, ruksak od svega 620 grama, uz ostale karakteristike, zadovoljava i izbor djece, pa školski dani počinju obilježeni zadovoljstvom, posebno uz likove Miki i Minie Mouse, Violeta, Frozena, a za dječake, velika je radost  školska oprema sa temom poznatih sportskih klubova: Real Madrid, Barcelona….

Oni stariji, još uvijek se sjećaju svojih, brižno odabranih pernica. Mogućnosti za svaku školsku godinu i nisu bile iste, ponekad je samo dopunjen sadržaj već postojeće, a nekada potpuno nova i dobro opremljena pernica, olakšavala školsku svakodnevnicu.

Stoga je značajno da se i ove godine mogu nabaviti pune pernice po cijeni od 7,00 do 37,00 KM, ili one prazne, za koje nije potrebno izdvojiti više od 2,50 do 10,00 KM.

Ponuda knjižare GS uključuje i vlastiti program za predškolski uzrast: bojanke, slovarice na latinici i ćirilici, kao i edukativne ige i različite  igračke.

Tu su i rječnici engleskog, njemačkog ,turskog, italijanskog, španskog i portugalskog jezika.

U redovnoj ponudi je i veliki izbor knjiga, kancelarijskog materijala, poslovnih darova, marama, kožnih torbi i novčanika.

Knjižara GS nalazi se u Travniku u donjem dijelu grada u blizini zgrade Općine.

Agencija DAN

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!