BH Telecom
Ne propustite posljednje sniženje Alma Ras aktuelne kolekcije
Ne propustite posljednje sniženje Alma Ras aktuelne kolekcije
Aktuelno

Ne propustite posljednje sniženje Alma Ras aktuelne kolekcije

Sve istinske ljubitelje donjeg rublja i spavaćeg programa savjetujemo da posjete Alma Ras butik u Travniku, na adresi Bosanska 104, jer je u toku finalno sniženje. Odabrane artikle iz aktuelne kolekcije moći ćete pronaći po nižim cijenama čak do 70%.

Pored sniženja do 70% od 15. augusta očekuju vas i odlične pogodnosti povodom vraćanja vaših mališana u školske klupe. Kupovinom pidžame iz dječije kolekcije za sezonu jesen/zima 2019./2020., vaši najmlađi moći će odabrati donje rublje iz aktuelne kolekcije za 1 KM. Ukoliko se tek spremate na more, kupaće kostime i plažni asortiman za sebe i porodicu odaberite po sniženim cijenama.

Prirodna, hidrofilna vlakna, izuzetno su ugodna za nošenje, omogućavaju optimalan efekat disanja kože i lako se održavaju. Alma Ras od svojih početaka koristi visokokvalitetne materijale, stoga savjetujemo da ne pristajete na kompromis kada su u pitanju komadi koji su prvi u dodiru s vašim tijelom. Iskoristite ovaj val sniženja i počastite sebe ili druge, izbor je na vama.

Sve aktuelnosti o novitetima i sniženjima pratite na oficijelnim FB stranicama Alma Ras i Manners.

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!