BH Telecom
Aktuelno

Novo u našem gradu: Upriličeno svečano otvorenje Caffe Silente, posjetioce očekuje bogat asortiman (FOTO)

Poduzetnost ovog ljeta dominira u Travniku. Uz značajne projekte u gradu, evidentno je da ova općina postaje zanimljiva za nove investitore. Razvijena inicijativa u kreiranju novih biznisa danas je dobila još jednu potvrdu svečanim otvorenjem Caffe Silente. Ovaj novi sadržaj na platou centralnog trga, s obzirom na neposrednu blizinu dječijeg igrališta, nesumnjivo je upotpunio ugostiteljsku ponudu Travnika kao ugodno mjesto za porodična i druga druženja.

Visoki kriteriji pri uređenju enterijera te brižna priprema sadržaja rezultirali su danas predstavljenom ponudom Caffe Silente. Uvrštavanjem nekoliko vrsta kolača provjerene kvalitete te bogatim izborom cijeđenih sokova, ponudili su više od običnog kafića. Naravno, tu je i izbor toplih napitaka i ostalih sokova i pića, pa uz uređenu baštu, zadovoljavaju potrebe savremenog ugostiteljstva.

Prve povratne impresije gosti su već dali danas prilikom svečanog otvorenja, uživajući u keteringu i domaćoj ponudi sokova i kolača. Podijelili su radost početka rada Caffe Silente s vlasnicima, a pozitivni dojmovi prisutnih i riječi ohrabrenja svakako su vjetar u leđa za još jednu uspješnu poduzetničku priču u Travniku.

Iz jedne vrijednosti izrastu druge, pa će nesumnjivo i ova lokacija iznjedriti naviku za ugodno ispijanje ritualne kafe, okupiti novi krug prijateljstva i ispisati priču stvaranja novih uspomena za stare, ali i neke nove generacije.

Dizajn enterijera potpisuje Dom Projekt iz Travnika.

Travnicki.INFO