BH Telecom
Aktuelno

Obavijest građanima iz Obrtničke komore SBK

Obavještavamo Vas da u sklopu projekta „Razvoj obrtnika ključan za ostanak mladih i poduzetnih ljudi u BiH“ koji je podržan kroz zajedničku grant shemu koju implementiraju Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta i Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH u okviru projekta „Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta“Obrtnička komora Federacije Bosne i Hercegovine poziva:

Start-up obrtnike i mlade poduzetnike da se prijave na besplatnu radionicu koja će se održati u sklopu navedenog projekta na temu: „DIGITALIZACIJA POSLOVANJA“

Radionica će se održati u ponedjeljak. 12. 02.2024. godine s početkom u 10:00 sati u Kongresnoj dvorani Hotela Adriale u Kreševu, Kraljice Katarine bb. Online susret će se održati po dogovoru 7 do 10 dana nakon susreta uživo gdje će polaznici raditi na izradi godišnjeg plana aktivnosti.

Prijaviti se mogu:

1. Start-up obrti  od čijeg datuma registracije je proteklo manje od 3 (tri) godine.
2. Mladi poduzetnici između 18 i 35 godina starosti, a čiji obrt ili firma nisu na tržištu više od 7 godina.

 

Ciljevi radionice:

Program radionice bazirat ćemo na digitalizaciji procesa marketinga i prodaje u obrtnika. Cilj radionice je pokazati digitalne alate i prodajne kanale s kojima se može poboljšati vidljivost pojedinog biznisa i razviti prodajni proces i povećati prodaju. Radionica je planirana u dva dijela. Prvi dio održat će se uživo u Kreševu nakon kojeg će polaznici dobiti radne zadatke na kojima će raditi do susreta koji je predviđen online. Online susret će se održati po dogovoru 7 do 10 dana nakon susreta uživo gdje će polaznici raditi na izradi marketinškog plana i plana prodaje. Cilj radionice je pripremiti planove marketinških i prodajnih aktivnosti i usvojiti nova znanja i vještine ključne za razvoj poslovanja.

 

 

Struktura radionice:

PROGRAM

10.00 – 11.30​Digitalizacija biznisa i digitalni kanali i alati

11.30 – 12.00 ​Pauza za osvježenje

12.00 – 13.30 ​Unapređenje procesa marketinga i prodaje

13.30 – 14.30 ​Pauza za ručak

14.30 – 15.30​Rad na individualnim biznisima, brainstorming (savjeti i prijedlozi)

Napomena: Sudjelovanje na radionici je besplatno, a organizator pokriva troškove radionice, certifikat i okrijepe. Zbog ograničenih mjesta molimo da Izjavu popunite i pošaljete na mail adresu:

obrtnicka.komora.fbih@gmail.com

ili

okomoraksbsbk@gmail.com

 

najkasnije do 08.02.2024. godine do 24.00 sati.

Više informacija na kontakt telefone:

+387 63 809 849

+387 63 363 425