Od sutra novi termini jeftine i skupe struje
Od sutra novi termini jeftine i skupe struje
Aktuelno

Od sutra novi termini jeftine i skupe struje

Prelaskom na zimsko računanje vremena u nedjelju 30. oktobra doći će do promjene i u terminima jeftinije i skuplje električne energije za kupce koje električnom energijom snabdijeva JP Elektroprivreda BiH d.d. – Sarajevo.

Za domaćinstva koja posjeduju dvotarifna brojila, manji tarifni stavovi primjenjivat će se radnim danima i subotom u intervalima od 13 do 16 sati i od 22 do 7 sati narednog dana, a nedjeljom cijeli dan.

Za ostale kategorije kupaca JP Elektroprivreda BiH d.d. – Sarajevo (kupce koji električnu energiju preuzimaju na 110 kV naponu, kupce koji električnu energiju preuzimaju na 35 i 10 (20) kV naponu, te javnu rasvjetu i ostalu potrošnju na 0,4 kV naponu) manji tarifni stavovi primjenjivat će se radnim danima u intervalu od 22 do 7 sati narednog dana, a subotom i nedjeljom cijeli dan.

Informacije kupci mogu dobiti na web stranici JP Elektroprivreda BiH d.d. –Sarajevo, putem besplatnih brojeva telefona u informativnim centrima i na šalterima informacija u svim elektrodistributivnim dijelovima JP Elektroprivreda BiH.

Patria