dstore
Aktuelno

OGLAS za posao: Firma u SBK traži diplomiranog inženjera za prijem u radni odnos

Na osnovu člana 20. Pravilnika o radu, odredbi Zakona o radu (Sl.Novine FBiH br: 26/16) i ukazane potrebe, direktor “HEKO” d.o.o. Bugojno raspisuje:

 

OGLAS

za prijem u radni odnos na  poslove i radne zadatke u poslovnoj

jedinici “H&H FRUIT” Bugojno

 

  1. Diplomirani inžinjer prehrambene tehnologije – 1 izvršilac

 

  1. Opis posla (prehrambeni tehnolog)
  1. Koordinacija rada i vođenje tehnološkog procesa, davanja uputa radnicima, praćenje svojstva i kvalitete ulazne sirovine (voća i bilja, praćenje kvalitete proizvoda, odobravanje finalnog proizvoda u suradnji sa timom za kvalitetu, stvaranje uvjeta za osiguravanje obavljanja proizvodnje hrane u skladu s propisima i normama za sigurnost i kvalitetu hrane, član HACCP tima, aktivno sudjelovanje u izradi i dorađivanju dokumentacije u implementiranim sistemima kvalitete i sigurnosti hrane (HACCP, ISO 22000, IFS, BIO), osiguravanje sljedivosti unutar proizvodnje, odobravanje označavanja robe.
  2. vođenje svih propisanih i dogovorenih evidencija (radni nalozi, dnevnik proizvodnje, utrošak materijala, zapisi implementiranih sistema sigurnosti i kvalitete proizvoda i dr.)
  3. organizovanje i rukovođenje radnicima u proizvodnji,organizovanje radnih zadataka u segmentu proizvodnje i pakovanja kako zamrznutog (malina, kupina, jagoda i dr.) tako i suhog programa (začini, čajevi, orašasti plodovi i dr.)
  4. održavanje kvalitetne komunikacije i saradnje s drugim voditeljima odjela preduzeća
  5. provođenje mjera zaštite na radu te osiguravanje higijenskih uvjeta i pridržavanja dobre higijenske prakse

Potrebna znanja i kvalifikacije:

Visoka stručna sprema – Diplomirani inženjer prehrambene tehnologije

  • Poznavanje engleskog jezika i rada na računaru
  • odgovornost, fleksibilnost, preciznost, sklonost ka timskom radu i saradnji, komunikativnost.

Kandidati svoje prijave sa potvrdom o stručnoj spremi i CV na kojem obavezno navesti podatke o eventualnom radnom stažu u struci, mogu dostaviti na recepciju Motela HEKO ul.Čipuljić bb. lično ili poštom, a navedena dokumenta možete dostaviti i na mail: kancelarija_heko@hotmail.com  

 Oglas ostaje otvoren do popune radnog mjesta. Kandidati koji budu ispunjavali uvjete bit će pozvani na razgovor o čemu će te biti blagovremeno obavješteni.                                                                          

                                                                                                         UPRAVA HEKO d.o.o. Bugojno