BH Telecom
Općina Travnik: Sastanak Tima za borbu protiv korupcije i Dragana Slipca
Općina Travnik: Sastanak Tima za borbu protiv korupcije i Dragana Slipca - photo: Općina Travnik
Aktuelno

Općina Travnik: Sastanak Tima za borbu protiv korupcije i Dragana Slipca

Jucer(09.07.2020) je u Maloj sali Općine Travnik  održan sastanak Općinskog tima za borbu protiv korupcije i Dragana Slipca,zamjenika direktora Apika(Agencija za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije).

Na sastanku se razgovaralo o budućoj saradnji između Tima za borbu protiv korupcije i Apika. Članovi tima su upoznali gospodina Dragan Slipca o svim dosadašnjim poduzetim mjerama u cilju sprječavanja korupcije u Općini Travnik. Slipac je izrazio zadovoljstvo činjenicom da postoji jedan tako aktivan Tim za borbu protiv korupcije i obećao punu podršku Apika u daljnjem radu timu.
Članovi tima su Draganu Slipcu prezentirali projekat kojim žele u borbu protiv korupcije uključiti i sve javne ustanove općine Travnik ali i napraviti mobilnu aplikaciju preko koje bi bilo moguće anonimno prijaviti korupciju u bilo kojoj instituciji u općini  Travnik.

Članovi Tima za borbu protiv korupcije podsjećaju građane da korupciju mogu prijaviti putem pošte na adresu: Tim za prevenciju korupcije Općine Travnik, ulica Konatur bb, 72270 Travnik, putem e-maila: prijavi@opcinatravnik.com.ba, ili u kutiji koja stoji na ulazu u Centar za pružanje usluga građanima(na ulazu u šalter salu).

Općina Travnik

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!