BH Telecom
Aktuelno

Općinski sud u Travniku u zasluženu penziju ispratio Zinetu Đulabić i Medihu Mašić (FOTO)

Općinski sud u Travniku svečano je završio poslovnu godinu ceremonijom održanom 15. decembra 2023. godine, na kojoj su predsjednik suda, Goran Dujić, i uposlenici zajedno obilježili postignute radne rezultate i uspješno provedene projekte.

Dujić je u svom obraćanju istaknuo važnost postignutih radnih rezultata, posebno ističući projekte poput harmonizacije nekretnina u Zemljišno-knjižnom uredu te uvođenje elektronskog podnošenja prijava za registraciju privrednih društava u Odjeljenju Registra suda. Naglasio je da će se neki od tih projekata nastaviti i dalje.

Uz pohvale za doprinos svakog pojedinca u ukupnim rezultatima rada suda, predsjednik se zahvalio uposlenicima na iskazanoj solidarnosti, posebno ističući njihov angažman u humanitarnim akcijama.

Svečanost je također obilježena ispraćajem dviju dugogodišnjih uposlenica, Zinete Đulabić i Medihe Mašić, koje su otišle u penziju. Njihov odlazak je posebno istaknut uručenjem prigodnih poklona, simbola zahvalnosti za njihov zajednički rad.

Travnicki.INFO