“PLANET OBUĆA TRAVNIK” -AKCIJA POPUST OD -20% NA SVE
“PLANET OBUĆA TRAVNIK” -AKCIJA POPUST OD -20% NA SVE
Aktuelno

“PLANET OBUĆA TRAVNIK” -AKCIJA POPUST OD -20% NA SVE

Planet Obuca

U najvećem maloprodajnom lancu obuće “Planet obuća” u Travniku, na adresi Bosanska bb, u tijeku je velika akcija POPUSTI OD -20% NA SVE artikle, uključujući i modele proljetne kolekcije.

Sada je idealna prilika da svoj proljetni outfit upotpunite novim parom ženskih trendy tenisica, atraktivnim flat cipelama sa masivnim lancima ili pak udobnim balerinkama, muškim casual cipelama i tenisicama za svaki dan a svoje najmlađe obradujete nezaobilaznim light-up tenisicama sa poznatim likovima iz crtanih filmova, uz sjajni popust OD -20% NA SVE artikle.

 

Pored neodoljive akcije -20% NA SVE artikle, u “Planet obući” Vas očekuje i posebna akcija -50% popust na izdvojene modele.

 

Posjetite Vama najdražu trgovinu Planet obuća u Travniku, na adresi Bosanska bb i za duge proljetne šetnje, za sebe i svoje najdraže, izaberite novi par obuće, po još nižim cijenama.

 

Ukoliko niste u mogućnosti posjetiti trgovine “Planet obuća” ili više volite kupovati iz udobnosti svog doma, najdraže modele omiljenih brendova “Planet obuće“, uz posebne pogodnosti možete naručiti i putem web stranice: www.planet-obuca.ba i Olx shop-a: PlanetObuca – OLX shop – OLX.ba

Posjetite nas i uvjerite se u najveći izbor i najniže cijene!

Planet obuća – Testirano korakom!